timeline__image-block
Werkwijze.

Duidelijk
en betrokken

In een samenwerking speelt wederzijds vertrouwen een grote rol. We winnen dit vertrouwen door ons zelf te zijn. We houden niet van poespas, status of uiterlijke schijn. Onze drijfveer is oprecht. We adviseren en ondersteunen om je (vooruit) te helpen. Betrokken, duidelijk en in begrijpelijke taal.

Unieke,
persoonlijke aanpak

Samenwerken met een jurist vraagt om wederzijds vertrouwen. Dat lijkt een vanzelfsprekendheid. Onze ervaring leert anders. We doen ons niet anders voor, omdat we juristen zijn. We zijn honderd procent onszelf. Geen poespas, status of uiterlijke schijn dus. Zo winnen we je vertrouwen.

We adviseren en ondersteunen met één doel: jou als werkgever of ondernemer (vooruit) helpen. Onze betrokkenheid betaalt zich terug. We zijn glashelder over prijzen, tarieven en voordeelbundels. En we spreken en schrijven in heldere taal.

Betrokken aan de slag

Schakel je ons in, dan gaan we proactief voor je aan het werk. Als huisjurist willen we jouw bedrijf goed leren kennen. Daar steken we veel tijd en energie in. We leunen niet achterover bij wetswijzingen. En we wachten niet af totdat er zich een calamiteit voordoet. Liever nemen we het voortouw.

Wat mag je van ons verwachten? We leven ons grondig in, denken met je mee en spelen snel in op de veranderingen die voor het bedrijf gelden. Zo voorkom je problemen, zijn contracten altijd up-to-date en bespaar je op juridische kosten.

Duidelijk over tarieven

Als werkgever of ondernemer houd je niet van onaangename verrassingen. Terecht. Daar houden wij ook niet van. De meter begint niet te lopen bij elk wissewasje. En we trakteren je niet achteraf op een te hoge rekening.

Voordat onze samenwerking start, zetten we in duidelijke taal een offerte op papier. Zo’n samenwerkingsvoorstel geeft tekst en uitleg over wat je kunt verwachten. En we maken vooraf duidelijke prijsafspraken. Zo leggen we de basis voor een lange samenwerking.

Ga je vaker gebruikmaken van onze service en dienstverlening? Pluk dan de vruchten van een voordeelbundel.

Contracten
in begrijpelijke taal

Juridische taal in contracten, overeenkomsten of reglementen hoeft geen abracadabra te zijn. Ontoegankelijke teksten behoren wat ons betreft tot het verleden. We hebben niks met status en prestige. Juridische teksten moeten begrijpelijk zijn. En afgestemd op de persoon voor wie ze bestemd zijn.  Contracten in heldere taal én rechtsgeldigheid gaan prima samen. Soms ontkomen we niet aan het gebruik van jargon. Dat hangt samen met de aard van de branche én de mogelijke risico’s. In dat geval geven we in begrijpelijke, alledaagse taal uitleg bij zo’n juridische term. Kortom: laat jij je voorwaarden, overeenkomsten, reglementen of contracten door ons opstellen? Dan kun je rekenen op een begrijpelijke boodschap én een waterdicht contract.