timeline__image-block
Diensten.

Ondernemingen

Welke rechtsvorm past bij jouw onderneming? Duidelijke adviezen en contracten voor ondernemers.

Ontzorgen.

Juridische zaken zwart op wit

Als ondernemer ben je graag bezig met je passie: ondernemen. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent. Je maakt je liever niet druk om de beste rechtsvorm voor je onderneming. En uiteraard ga je kopzorgen over de benodigde contracten uit de weg. Als starter en als ervaren rot in het vak wil je dat juridische zaken zwart op wit staan.

Adviseren.

Duidelijk advies

Welke rechtsvorm past je onderneming als een maatpak? Kies je bijvoorbeeld als starter voor een besloten vennootschap (BV) of een eenmanszaak? Wat zijn consequenties als je overstapt naar een andere rechtsvorm. Of welke overeenkomst heb je nodig bij een samenwerkingsverband of een vennootschap? Wil je als ondernemer goed beslagen ten ijs te komen? Schakel dan Looijmans Juristen in voor goed onderbouwde adviezen en contracten in heldere, begrijpelijke taal.

Grenzen.

Wat wel en wat niet?

Aan onze juridische ondersteuning voor ondernemingen zit een grens. Zo gaan we vanzelfsprekend niet op de stoel van de notaris zitten. Daar kun je terecht als je een onderneming wilt oprichten, laten registeren of beëindigen. Uiteraard geven we wel advies of begeleiding. Verder houden we ons niet bezig met geschillen tussen vennoten, aandeelhouders of maten. Ook faillissementen zijn een andere tak van sport.

Andere diensten.

Arbeidsrecht

Heb je alles goed geregeld met jouw personeel?

Contracten

Staan de spreekwoordelijke kleine lettertjes goed op papier? Wij zijn hét contact voor elk contract.

Jurist voor 1 dag

Geen behoefte aan langdurige en kostbare juridische trajecten? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Jurist voor 1 dag.

Legal scan

Met de Legal Scan meten we de juridische conditie van jouw bedrijf en geven we daarbij passende juridische adviezen.