timeline__image-block
Diensten.

Contracten

Looijmans Juristen is hét contact voor elk contract. We ontzorgen je graag bij het opstellen, beoordelen of wijzigen van contracten. Ook staan we je bij in onderhandelingen. En dat alles doen we op maat!

Ontzorgen.

Hét contact voor elk contract

Staan de spreekwoordelijke kleine lettertjes in jouw contracten goed op papier? Denk hier niet te licht over. Een verkeerde of onjuiste formulering heeft grote gevolgen. Vooral financieel. Looijmans Juristen voert als slogan: Hét contact voor elke contract. Voor elk contract dat je als ondernemer of werkgever nodig hebt, ben je in Son aan het juiste adres.

Maatwerk.

Opstellen, beoordelen en aanpassen

Contracten voor ondernemers en werkgevers zijn er in 1001 varianten. Op het eerste gezicht lijkt het een ondoorzichtige jungle. Graag maken we je wegwijs in deze wereld.  Met maatwerk laten we je door de bomen het bos weer zien. In onze ogen gelden voor contracten 2 voorwaarden. Een contract is in begrijpelijke taal geschreven. En een contract sluit naadloos aan bij je werkzaamheden.

Alle soorten.

Wij stellen alle contracten op...

Op het gebied van arbeidsrecht, de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG), samenwerkingen, opdrachten, rechtsvormen, reglementen, aan- en verkoop van roerende of onroerende zaken, aan- en verkoop van aandelen, huur, lease, geldleningen, licenties, geheimhouding... bedenk het maar! En uiteraard staan we je ook bij in de onderhandelingen als dat gewenst is.

Andere diensten.

Arbeidsrecht

Heb je alles goed geregeld met jouw personeel?

Ondernemingsrecht

Welke rechtsvorm past bij jouw onderneming? Adviezen en contracten voor ondernemers.

Jurist voor 1 dag

Geen behoefte aan langdurige en kostbare juridische trajecten? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Jurist voor 1 dag.

Legal scan

Met de Legal Scan meten we de juridische conditie van jouw bedrijf en geven we daarbij passende juridische adviezen.