timeline__image-block
Diensten.

Arbeidsrecht

Je weet hoe belangrijk medewerkers voor de continuïteit van het bedrijf zijn. Maar heb je alles ook goed geregeld met jouw personeel?

Ontzorgen.

Vastlegging uit handen geven?

Als werkgever heb je dagelijks veel aan je hoofd. Vooral de zorg om medewerkers kost tijd en energie. Je weet hoe belangrijk medewerkers voor de continuïteit van het bedrijf zijn. Contracten – zoals arbeidsovereenkomsten – spelen hierbij een doorslaggevende rol. Ontbreekt de benodigde kennis en ervaring om die vast te leggen of up-to-date te houden? Vertrouw op de deskundigheid van Looijmans Juristen als er geen jurist op de loonlijst staat.

Up-to-date zijn en blijven.

Duidelijke contracten

Hoe is de stand van zaken binnen je bedrijf? Voldoen alle contracten aan de geldende cao of laatste wetswijziging? Zijn wijzigingen goed vastgelegd? En staan gemaakte afspraken over bonussen, een concurrentiebeding of een ontslagvergoeding zwart op wit? Graag zetten we ‘onze handtekening’ onder alle contracten die je als werkgever nodig hebt. We geven praktische adviezen, beoordelen bestaande contracten en we zetten nieuwe contracten op papier. Vanzelfsprekend in begrijpelijke taal.

Orde op zaken.

Complete dossiers

Het team van Looijmans Juristen staat jou als werkgever bij in het arbeidsrecht. Onze focus richt zich op contracten. Met op maat gesneden contracten houd je de personeelsdossiers op orde. Zo’n actueel dossier is niet alleen cruciaal bij de functioneringsgesprekken die je als werkgever voert. Met de juiste documentatie voldoe je aan wettelijke richtlijnen, voorkom je boeteregelingen en sta je in je kracht bij disfunctioneren, ziekteverzuim, langdurig verlof, promotie of ontslag.

Andere diensten.

Ondernemingsrecht

Welke rechtsvorm past bij jouw onderneming? Adviezen en contracten voor ondernemers.

Contracten

Staan de spreekwoordelijke kleine lettertjes goed op papier? Wij zijn hét contact voor elk contract.

Jurist voor 1 dag

Geen behoefte aan langdurige en kostbare juridische trajecten? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Jurist voor 1 dag.

Legal scan

Met de Legal Scan meten we de juridische conditie van jouw bedrijf en geven we daarbij passende juridische adviezen.