timeline__image-block
Diensten.

Jurist voor 1 dag

Heeft jouw onderneming te maken met juridische vraagstukken, maar heb je geen behoefte aan langdurige en kostbare juridische trajecten? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Jurist voor 1 dag.

Juiste expertise op het juiste moment

Waarom kiezen voor een jurist voor 1 dag?

Als ondernemer of werkgever krijg je te maken met complexe juridische vraagstukken. Maar het inhuren van een jurist of advocaat kan een dure en tijdrovende aangelegenheid zijn. Jurist voor 1 dag biedt hiervoor dé oplossing. Met Jurist voor 1 dag kan je voor een vaste prijs een hele dag onze expertise inhuren. Of je nu advies nodig hebt op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht of AVG. Wij zijn snel inzetbaar en bieden concrete oplossingen en documenten die direct kunnen worden gebruikt. Dit bespaart jou tijd en geld, terwijl jouw organisatie wel juridisch op orde blijft.

Transparant en duidelijk

Onze aanpak

Als je kiest voor Jurist voor 1 dag dan kan je rekenen op een praktische en begrijpelijke aanpak. Bij Looijmans Juristen geloven we niet in onnodige poespas of ingewikkelde taal. Wij willen dat jij begrijpt wat wij doen en waarom we dat doen. Wij hanteren één vaste prijs per dag, ongeacht welk vraagstuk jij aan ons voorlegt. Voorafgaand aan de dag houden we met jou een kort intakegesprek waarin we jouw juridische vraagstukken bespreken en jouw wensen in kaart brengen. Op de dag zelf gaan we dan direct aan de slag en bieden we concrete oplossingen en documenten die direct kunnen worden gebruikt. Hierbij staat het praktische advies centraal. Wij denken mee met jouw onderneming en kijken naar wat het beste past bij jouw specifieke situatie.

Ondersteuning en advies

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Met Jurist voor 1 dag bieden onze juristen ondersteuning en advies op maat in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, AVG en algemene voorwaarden. Met onze expertise en praktische aanpak helpen wij jouw onderneming juridisch gezien vooruit. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van een onafhankelijke en deskundige "Jurist voor 1 dag".

Meer dagen nodig? Alles is bespreekbaar.

Andere diensten.

Arbeidsrecht

Heb je alles goed geregeld met jouw personeel?

Ondernemingsrecht

Welke rechtsvorm past bij jouw onderneming? Adviezen en contracten voor ondernemers.

Contracten

Staan de spreekwoordelijke kleine lettertjes goed op papier? Wij zijn hét contact voor elk contract.

Legal scan

Met de Legal Scan meten we de juridische conditie van jouw bedrijf en geven we daarbij passende juridische adviezen.