timeline__image-block
Over ons.

Wie zijn wij?

Een team van juristen dat niet houdt van poespas, status of uiterlijke schijn. Onze drijfveer is om ondernemers en werkgevers écht vooruit te helpen.

Jurist.

Aukje
Looijmans

"Juridische taal hoeft geen abracadabra te zijn. Ik spreek jouw taal en zorg dat jouw contract waterdicht is"

Ooit begonnen bij een advocatenkantoor maar bleek toch meer passie te hebben voor ‘de voorkant’ van het vak. Problemen voorkomen in plaats van oplossen! Bij mij ben je aan het juiste adres voor contracteren en arbeidsvragen.

Jurist.

Liana
Hambartsumyan

“Contracteren is meer dan alleen het vastleggen van afspraken. De juiste balans tussen commercieel belang en het financiële risico is van cruciaal belang.”

Regels zijn natuurlijk belangrijk, maar het belang voor welke partij je ze maakt, staat in mijn visie voorop. Ik ben een jurist met oog voor de commerciële samenwerking. Graag help ik je bij het opstellen, beoordelen en (uit)onderhandelen van contracten. Daarnaast kan ik juridische begeleiding en ondersteuning bieden in jouw aanbestedingsprocedure.

Jurist.

Aukje
Looijmans

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,  tempor incididunt ".

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Administratie.

Daniëlle
Roelofsen

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,  tempor incididunt ".

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Jurist.

Aukje
Looijmans

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,  tempor incididunt ".

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tijdlijn

Oprichting Looijmans Juristen

Met Looijmans Juristen wilde Aukje een beetje “schoppen” tegen de bestaande orde. Het algemene beeld van een jurist of advocaat was de veel te dure adviseur in driedelig pak of mantelpakje, die kantoor houdt in een duur grachtenpand en onbegrijpelijke taal uitkraamt. “Als de jurist of advocaat alleen al aan mij denkt, dan ontvang ik al een factuur”. Ok, wellicht is dit een iets té overdreven beschrijving, want de markt is in de laatste jaren echt wel wat veranderd. Maar het kan zoveel beter! En dus ontstond Looijmans Juristen…

2015
2016

Werken vanuit co-working ruimte Strijp-CS, uitbreiding netwerk

‍Een werkplek bij de co-working van Strijp-CS paste exact in het plaatje om de juridische dienstverlening voor ondernemers en werkgevers toegankelijker en laagdrempeliger maken. We zaten namelijk midden op de werkvloer tussen allerlei ondernemers en startups. Juridisch advies was dus makkelijk bereikbaar en natuurlijk altijd in begrijpelijke taal...

Eigen kantoor in "De Creatieve Stad" Strijp-S

Als snel groeiden we uit onze voegen en moesten we op zoek naar een eigen kantoor. Die vonden we in het Microlab op Strijp-S. Nog steeds midden in het creatieve hart van Eindhoven, waar de actieve en diverse community bestond uit ruim honderd ondernemers. Een groot deel van ons huidige cliëntenbestand hebben we aan deze locatie te danken. We zijn hier dan ook nog regelmatig te vinden!

2017
2019

Samenwerking met Human Vitality en verhuizing naar Ekkersrijt

In 2019 startten we een samenwerking met Human Vitality, gespecialiseerd in HR-begeleiding. Waarom kiezen tussen een arbeidsjurist en een partner in Human Resources, terwijl je vaak beiden nodig hebt? Door de samenwerking met Human Vitality kunnen we werkgevers optimaal bedienen met alle personeelszaken en juridische vraagstukken. Eén team, één locatie, maar wel maatwerk dienstverlening. We verhuisden ons kantoor naar Ekkersrijt (onder één dak met Human Vitality) en werden ook beter bereikbaar voor ondernemers en werkgevers buiten Eindhoven. Je hoeft niet de stad in te rijden, er is voldoende parkeerplaats en er staat (nog steeds) altijd verse koffie klaar!

Vijf jarig jubileum

Op 15 augustus 2020 bestond Looijmans Juristen 5 jaar! Het eerste jubileum! In die 5 jaar is enorm hard gewerkt om de juridische wereld toegankelijker te maken. Op dat moment hebben we 391 ondernemers geholpen, 1671 contracten in onze handen gehad en 264 geschillen opgelost. Cijfers die met stijgende trend blijven oplopen.

2020

Team van Juristen...

In 2021 bestaat ons team uit 4 personen met passie en liefde voor het vak. Het is een team van juristen dat niet houdt van poespas, status of uiterlijke schijn. Onze drijfveer is om ondernemers en werkgevers écht vooruit te helpen. Dat doen we door bij jouw onderneming betrokken te zijn, duidelijke afspraken te maken (ook over tarieven) en alles altijd in begrijpelijke taal. Want juridische taal in contracten hoeft geen abracadabra te zijn. Contracten in heldere taal én rechtsgeldigheid gaan prima samen. Die boodschap blijven we ook in de toekomst verkondigen...

2021