#Bijeenkomst – De VAR is afgeschaft, wat nu?

Sinds 1 mei 2016 is het definitief: de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) is afgeschaft en vervangen door overeenkomsten die door de Belastingdienst zijn opgesteld of beoordeeld. In de dagelijkse praktijk blijkt echter zowel bij opdrachtgevers als bij opdrachtnemers nog veel onduidelijkheid te heersen en de consequenties van de afschaffing zijn voor velen nog niet compleet te overzien. Op 30 mei a.s. organiseert Looijmans Juristen daarom een bijeenkomst waarin aan opdrachtgevers en opdrachtnemers een helder overzicht wordt gegeven van de nieuwe wetgeving. Met de praktische tips die worden gegeven tijdens deze bijeenkomst kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers probleemloos blijven ondernemen.

Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan de bijeenkomst de overeenkomst die u momenteel gebruikt ter vervanging van de VAR ter beoordeling toe te sturen aan: info@looijmansjuristen.nl.

 

WANNEER
Maandag 30 mei 2016 van 16:00 tot 18:30 (CEST) – Aan agenda toevoegen

WAAR
Strijp-S – Torenallee 62-22, 5617 BD Eindhoven – Bekijk kaart