#Seminar – Juridische tips voor zorgondernemers

In de laatste jaren is de wet- en regelgeving in de zorgsector ingrijpend veranderd. Dat het voor zorgondernemers van groot belang is om hierop tijdig te reageren en anticiperen is onder meer gebleken uit de spraakmakende uitspraak van de Ondernemingskamer inzake Meavita. Daarnaast zal het weinigen zijn ontgaan dat ook de regels met betrekking tot tijdelijke arbeidsovereenkomsten en ontslag in 2015 ingrijpend gewijzigd zijn. In een anderhalf uur durende seminar helpen Dirk Lamers van Lamers Tielemans Advocaten en Aukje Looijmans van Looijmans Juristen u graag op weg in deze juridisch complexe wereld.

Wanneer: dinsdag 5 april 2016
Waar: Lamers Tielemans Advocaten, Heistraat 6a Son en Breugel
Tijd: Vanaf 17:00 uur
Voor wie? Zorgondernemers en HR-medewerkers
Toegang: Gratis

Programma:
17:00 uur  Ontvangst
17:15 uur   De lessen van Meavita
18:00 uur  Gevolgen van het gewijzigde arbeidsrecht
18:45 uur   Borrel

Wilt u deze seminar niet missen? Meld u dan aan door een e-mailbericht te sturen naar lisa@lamerstielemans.nl met daarin vermelding van de naam van uw organisatie en de namen van degenen die de seminar zullen bijwonen. Wij hopen u op 5 april a.s. te mogen begroeten!

Klik hier voor de officiële uitnodiging: Seminar uitnodiging